30 en 31 maart: Speciale diensten met evangelist Ben Dekker

Op zaterdag 30 en zondag 31 maart komt evangelist Ben Dekker uit Zwolle naar Assen voor drie speciale diensten.

Op zaterdag begint de dienst om 19.30u, op zondag om 11.00u en 18.00u.

Lees hieronder zijn getuigenis.

In één moment genezen van depressies

Ben Dekker leed 25 jaar aan depressies. Hij onderging allerlei behandelingen en was zelfs een tijdje opgenomen in een inrichting. Niets hielp. Hij zag geen enkel licht aan het eind van de tunnel. Tot deze dramatische dag in april 1989.

Dit is hoe hij het zelf beschrijft: Ik herinner me dat ik op een ochtend in april 1989 wakker werd en bij mezelf dacht: “wat ik ook doe, het maakt allemaal niet uit. Er is gewoon geen antwoord.” Ik besloot die dag dat ik niet langer wilde leven. Ik had geen enkele hoop meer dat mijn leven kon veranderen. Ik besloot mezelf van kant te maken en naar het spoor te gaan. Toen ik vlakbij het spoor kwam was daar plotseling deze jongen. Het leek alsof hij uit het niets kwam. Hij begon tegen mij te getuigen en mij te vertellen wat Jezus kon doen in mijn leven. Door al die jaren onder invloed van medicijnen en psychiaters was ik zo in de war dat ik eigenlijk geen idee had waar hij over sprak. Hij daagde mij uit met hem te bidden en ik deed dat. Ik zal nooit meer vergeten dat ik deze woorden uit sprak: Jezus, als U mijn God en Redder bent, raak mij aan en verander mijn leven.

Op dat moment is mijn leven radicaal veranderd. Tot op de dag van vandaag heb ik nooit meer depressies gehad. Geen alcohol, geen pillen, geen psychiaters. Mijn leven is vervuld met een blijdschap, een vrede en een rust. Vandaag heb ik het voorrecht dat ik over de hele wereld kan reizen om mensen te vertellen dat er hoop is. Dat het niet uitmaakt wat je in je leven hebt meegemaakt, hoe hopeloos je situatie ook lijkt…. Jezus Christus is de Weg, de Waarheid en het Leven