Karin

Op 5 dec 2014 werd ik opgenomen in een psychiatrische kliniek en achter gesloten deuren veilig opgeborgen. HeinIn mijn jonge leven kreeg ik al een stempel als psychiatrische patiënt. Ik had een persoonlijkheidstoornis en aanverwante problemen. De beste psychiaters en hulpverleners bezocht ik. Ik werd op de been gehouden door verschillende soorten medicatie, therapieën, opnames en hulpverleners.

Vlak voor mijn opname dreigde het weer mis te gaan met angst en paniek stoornissen en ik leed aan verschrikkelijke nachtmerries. Mijn Psychiater verhoogde de dosis van een pilletje die ik dagelijks slikte naast een cocktail van andere medicatie. Dit resulteerde in een hersenvergiftiging(serotoninevergiftiging) en ik kreeg een aanval van 14 uur heftig schudden,krampen,spugen en wat ervoor zorgde dat ik werd opgeborgen achter gesloten deuren. Ik realiseerde me dat dit pilletje noodzakelijk was om me beter te gaan voelen maar mijn lichaam kon het niet meer aan.
Zonder een oplossing in medicatie zou mijn strijd die ik voerde ondraaglijk zijn. Ik besloot om een einde aan mijn leven te maken binnen afzienbare tijd. Met dit geheim keerde ik weer terug naar huis waar ik de nodige voorbereidingen zou treffen. Mijn zoon was op dat moment al bekeerd tot het geloof en je moet weten dat ik me daar ook enorm tegen verzet heb. Hij kwam bij mij en vertelde dat hij geen dak boven zijn hoofd zou hebben voor twee maanden en of hij dan bij mij mocht…Ik had hele andere plannen maar kon hem ook niet laten staan dus ik schoof mijn plan voor me uit.

Vlak voordat hij weer zou vertrekken vroeg hij me mee te gaan naar een avond over evolutie en geloof. Ik wilde hem nog een laatste dienst bewijzen en ben meegegaan. Daar werd ik aangesproken door een vrouw. Ze vroeg me waarom ik het niet met God wilde proberen. Ik zei haar ..God bestaat niet! En ik kan er niets mee. Ze vertelde me dat als ik God een kans zou geven dat hij me zou laten zien hoe groot hij is…
Wat had ik te verliezen??? Ik moest haar na bidden en vragen of Jezus mijn zonden weg wilde nemen en of hij in mijn hart wilde komen wonen. Meteen diezelfde nacht kreeg ik geen nachtmerrie, en mijn hersenbeschadiging die ik had opgelopen was ook verdwenen als sneeuw voor de zon. Tot op de dag van vandaag ( twee jaar later) heb ik geen nachtmerries meer gehad. Ik leef medicijn en psychiater vrij!!! Mijn alcohol probleem en andere problemen zijn ook verdwenen. Daarvoor in de plaats heeft God mij rust gegeven.(Matt 11:28) En een heel nieuw leven ..met een nieuwe baan en financieel ben ik er ook weer bovenop. Ik heb het nooit willen/kunnen zien ( joh 3:3) Maar ik ben zo blij dat iemand mij aansprak en me uitdaagde om Jezus te leren kennen.
Geef God een kans om ook in jouw leven te komen!
Liefs Karin